Συμμετείχαμε στο 1ο διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Γυμνασίων

 Συμμετείχαμε στο 1ο διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Γυμνασίων με θέμα ?Ταξίδι στην Αρχαιότητα" που πραγματοποιήθηκε στα εκπαιδευτήρια της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης, στις Αφίδνες, το Σάββατο 2 Απριλίου 2016, ο οποίος διοργανώθηκε από τον Οργανισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής WRO Hellas.

 Η ομάδα ρομποτικής  και ψηφιακής δημιουργίας του σχολείου μας με προπονητή τον καθηγητή  κ. Αλέξανδρο Γιαννόπουλο, συμμετείχε με 3 ομάδες .

 Μία στο διαγωνιστικό τμήμα με την ομάδα Αpollo 11 με θέμα τις προκλήσεις της επιστροφής του Οδυσσέα και το λαβύρινθο του Μινώταυρου και  δύο στην Οpen κατηγορία με τις ομάδες R2-D2 (14Η θέση) με την κατασκευή Ανυψωτική Μηχανή του Ήρωνος & Ελλανοδίκες (8η θέση) με την κατασκευή Οδόμετρο, όπου  τα παιδιά κατασκεύασαν  αυτόματους μηχανισμούς της αρχαιότητας και μάς εντυπωσίασαν   με την εφευρετικότητά τους.

  Αξίζουν συγχαρητήρια  στα παιδιά για την συμμετοχή τους και  στον καθηγητή-προπονητή  κ. Αλέξανδρο Γιαννόπουλο. Ευχαριστούμε και την  Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας για την πολύτιμη βοήθεια της τον Διευθυντή του σχολείου μας, τους χορηγούς και τους γονείς που είναι συμπαραστάτες στις προσπάθειες των παιδιών.

 
Κάτω: Φωτογραφίες από τον διαγωνισμό

Πρόσθετες πληροφορίες