Φιλοξενίες 2014-15

  • Την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014, φιλοξενήσαμε στο εργαστήριο Η/Υ του σχολείου μας, επιμόρφωση των δασκάλων του 55ου Δημοτικού σχολείου Πατρών στη χρήση του διαδραστικού πίνακα στην τάξη, με επιμορφωτή τον κ. Κυριτσόπουλο Κυριάκο.

 

  • Τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014, φιλοξενήσαμε στο εργαστήριο Η/Υ του σχολείου μας, επιμόρφωση των δασκάλων του 49ου Δημοτικού σχολείου Πατρών στη χρήση του διαδραστικού πίνακα στην τάξη, με επιμορφωτή τον κ. Κυριτσόπουλο Κυριάκο.

 

  • Την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου  2014, φιλοξενήσαμε ημερίδα με θέμα: "Αξιοποίηση και εφαρμογή των ΤΠΕ στη διδακτική πράξη", επιμόρφωση που πραγματοποίησαν οι σύμβουλοι ΠΕ70,  Μαναριώτης Χρήστος και Γιαννόπουλος Κών/νος.

 

  • Τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014 στις 14:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας, φιλοξενήσαμε ενημέρωση από τον υπεύθυνο ΚΕΣΥΠ κ. Φραγκάκη, σε σχέση με το πρόγραμμα Escape.

 

 Την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014, φιλοξενήσαμε ημερίδα με θέμα: "Αξιοποίηση και εφαρμογή των ΤΠΕ στη διδακτική πράξη", που οργάνωσε η σύμβουλος ΠΕ70,  κ. Ρογδάκη, με επιμορφωτές τους  κ. Κυριτσόπουλο Κυριάκο και Σκαλτσά Ανδρέα.

 

  • Την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014, φιλοξενήσαμε στο εργαστήριο Φυσικής του ΕΚΦΕ του σχολείου μας, ενημερωτική συνάντηση του συμβούλου ΠΕ04, κ. Σινιγάλια με τους καθηγητές που διδάσκουν χημεία στο Γυμνάσιο.

 

  • Την Πέμπτη 23 Απριλίου 2015, φιλοξενήσαμε στο σχολείο μας τους μαθητές της ΣΤ΄τάξης του 33ου Δημοτικού Σχολείου Πάτρας.  Οι μαθητές παρακολούθησαν μάθημα σε διάφορες τάξεις και αντικείμενα, ξεναγήθηκαν από το Διευθυντή και γνώρισαν τις εγκαταστάσεις και την υποδομή του σχολείου. Παραβρέθηκε και η υπεύθυνη ΚΕ.ΣΥ.Π. Πάτρας κ. Παππα Μαρία.

 

  •  Την Τετάρτη 6 Μαϊου 2015, φιλοξενήσαμε στο σχολείο μας τους μαθητές της ΣΤ΄τάξης του 32ου Δημοτικού Σχολείου Πάτρας.  Οι μαθητές παρακολούθησαν μάθημα σε διάφορες τάξεις και αντικείμενα, ξεναγήθηκαν από το Διευθυντή κ.Φυκούρα και γνώρισαν τις εγκαταστάσεις και την υποδομή του σχολείου.

 

Πρόσθετες πληροφορίες